CyberSec First Responder (CFR)

CyberSec First Responder (CFR) -
DU er den forreste linje i din organisation mod cybersikkerhedsangreb. Overlad det ikke til tilfældigheder: Bliv CFR-certificeret.

Ved at vælge en tilgang hvor en forståelse af hvordan anatomien i et angreb udvikles, udstyrer CyberSec First Responder virksomhedens trusselsafsløring og -respons (CFR)-fagfolk med de nødvendige kompetencer til at betjene deres organisation før, under og efter et sikkerhedsbrud. CyberSec First Responder er netop DEN responslinje mod de cyberangreb, som ellers kan koste en organisation værdifuld tid og penge.


CyberSec First Responder er trusselsafsløring og –responskurset, som vil forberede sikkerhedsfagfolk til at blive den første responslinje mod cyberangreb ved at undervise deltagerne i:

  • at analysere trusler,
  • designe sikre computer- og netværksmiljøer,
  • proaktivt forsvare netværk og
  • besvare/efterforske cybersikkerhedshændelser.


Cybersec First Responder
Pris på forespørgsel
5-dages insturktørledet kursus

Kursusplan
September 12-16, København
November 14-18, København


En holistisk tilgang til sikkerhedstræning
For at kunne beskytte mod konstante trusler kræver cybersikkerhedsfagfolk en god afrundet forståelse af de værktøjer, processer og strategier, der anvendes ved beskyttelse af et informationssystem. CFR går ud over emnespecifik uddannelse og udvikler de nødvendige kompetencer til at beskytte informationssystemer før, under og efter et angreb.
Luk døren for hackere
Hvilken bedre måde at stoppe en hacker på end ved at forhindre dem i at komme ind til at begynde med? Gennem udviklingen af indtrængningstestkompetencer gør CFR cybersikkerhedsfagfolk i stand til at identificere sårbarheder før de kan udnyttes. Derved kan du tage en proaktiv tilgang til netværkssikkerhed og forhindre angreb, før de sker.
Minimer skade - Identificer angreb hurtigt
Vores fjende er ukendt, farlig og i stand til at tilpasse sig og derfor er evnen til at opdage og mindske trusler hurtigt afgørende for at minimere højrisikoomkostninger ved et cyberangreb. CFR udnytter et dybdegående, praktisk miljø til at udvikle kompetencer og viden der er nødvendig for at nedbringe forsinkelsestiden mellem et brud opstår, og når det opdages.
Hvem bør deltage?
CFR er idéel til personer med 2+ års erfaring med it eller informationssikkerhed og forbereder cybersikkerhedsfagfolk til at udføre adskillige opgaver i en organisation. Fra at udvikle sikre netværk til at identificere overtrædelser i realtid udstyrer CFR fagfolk med de kompetencer, de har brug for for at holde hackere ude.
The CFR Master Class
CFR Master Class vil udvikle de kompetencer fagfolk har brug for i den virkelige verden. CFR leveres over fem dage og udnytter et dybdegående læringsmiljø, praktiske aktiviteter og en digital læringsplatform med programrigt indhold for at sikre, at alle studerende udstyres med de nødvendige kompetencer til omgående at styrke deres organisationers cybersikkerhedsforsvar.
Bliv certificeret First Responder
CFR-certificering er opbakket af sikkerhedseksperter og er designet til cybersikkerhedspraktiserende fagfolk, der udfører jobfunktioner relateret til beskyttelse af informationssystemer. En 180-minutters eksamen, som kan tages online eller på stedet, validerer kompetencer og viden der er nødvendig for at opdage og reagere på et angreb.