Fortinet Certifications Training in Denmark
 • Fortinet-Certificeringsuddannelse


  Virksomheder over hele verden fortsætter med at investere i deres sikkerhedsinfrastruktur. De er også på udkig efter måder at validere deres medarbejderes viden og kompetencer om netværkssikkerhed.

   

  Fortinet certifisereings spor


  Fortinets Netværkssikkerhedsekspert (NSE), et nyt 8-niveauers certificeringsprogram beregnet til tekniske specialister med interesse i uafhængig validering af deres netsikkerhedskompetencer og –ekspertise, er blevet udgivet. NSE 4 erstatter de gamle FCNSA- og FCNSA-certificeringer og sammenlægger FortiGate-kompetencevurdering i én samlet eksamen.

  Programmet omfatter en bred række af kurser i eget tempo og instruktørledede kurser, samt praktiske, erfaringsmæssige øvelser, der illustrerer beherskelse af komplekse netværkssikkerhedsmetoder.

  Programmet er åbent for Fortinet-kunder, -partnere og –medarbejdere, og gør det muligt for deltagerne at udnytte styrken i Fortinets netværkssikkerhedsplatform og blive anerkendt i branchen blandt en gruppe af førsteklasses sikkerhedsfagfolk. NSE 2- og NSE 3-indhold og -certificering er begrænset til Fortinet-medarbejdere og -partnere.

  NSE niveau KURSUS
  NSE 1 Network Security Technology Foundations
  NSE 2 Network Security Solutions
  NSE 3 Advanced Network Security Solutions Design
  NSE 4 Network Security Configuration & Administration – FortiGate

  NSE 5 Network Security Management and Analysis

  NSE 6 Advanced Security Products

  NSE 7 Security Diagnostics and Troubleshooting

  NSE 8

  Fortinet Network Security Expert

  No preparation course. Requires industry experience.