See how Insoft Services is responding to COVID-19

Business Skills Courses Training

X

Kontakt os

Vi vil gerne høre fra dig. Udfyld denne formular for at forudbestilling eller anmode om yderligere oplysninger om vores leveringsmuligheder.

Tilmeld

Jeg vil gerne modtage e-mails med de seneste oplysninger og kampagner fra Insoft.

Databeskyttelse og privatliv

Jeg tillader hermed Insoft Ltd. at kontakte mig om dette emne. Jeg tillader endvidere Insoft Ltd.-, at indsamle og lagre mine personlige data med henblik på disse aktiviteter. Alle dine data vil blive beskyttet og sikret som beskrevet i vores privatlivspolitik.


Forretningsfærdighedskursus

Forretningsvækst afhænger ligeså meget af tekniske færdigheder som på virksomhederne. Vores kurser fokuserer på at udvikle og mestre viden inden for kommunikation, kritisk tænkning, ledelse, problemløsning og kundeservice. Udstyr dit team med nye færdigheder og forbedr din virksomheds generelle præstationer.

Filtrere efter