See how Insoft Services is responding to COVID-19

Cisco Business Learning Partner

Uddannelse der er designet for Channel Partner Sales-ressourcer
 • Vi er Cisco Global Business Learning Partner


  Insoft er fuldt ud bemyndiget til at levere komplette officielle Cisco Sales Enablement-løsninger på verdensplan for Cisco Systems. Vores akkreditering hjælper os til enten at levere salgsuddannelse, som allerede er skabt af Cisco Sales Business Unit eller giver os mulighed for at skabe vores eget salgsklargørelsesindhold til at hjælpe dig med at forstå teknologien ordentligt og få de grundlæggende kompetencer til at kunne sælge denne særlige arkitektur til din kundebase.

  Hvad er Ciscos Business Learning Partner-program


  It-organisationer står i dag over for en svimlende række af udfordringer. Budgetter og ressourcer fortsætte med at skrumpe. Teknologiinitiativer granskes af ledelsen i højere grad end tidligere. Og det er sværere end nogensinde at finde det nødvendige talent for at flytte ind i nye områder som cloud, bring-din-egen-enhed (BYOD) og videosamarbejde.

  I mellemtiden mister mange it-afdelinger kontrol, da forretningsenheder beslutter sig for at outsource it eller købe kommercielle produktløsninger.

  I stigende grad bliver it-organisationer bedt om at forklare – i klare forretningsterminologier – hvordan de bidrager til vækst og virksomhedens rentabilitet. Fordele som omkostningerbesparelser og –undvigelser er kun en del af svaret.

  Virkeligheden er at få it-afdelinger har den know-how der kræves til præcist at måle og kommunikere den samlede forretningseffekt og ROI af, det de gør. Det er her, at Ciscos Business Learning Partner (BLP)-program kommer i spil. BLP-programmet fokuserer på at skærpe de forretningsmæssige kompetencer hos Cisco-channel partnere og -kunder. Programmet drager fulde fordele af sit globale team af partnere og tilbyder omfattende træning i den forretningsmæssige værdi af Cisco-produkter, -løsninger og -arkitekturer.

  Insoft introducerer Ciscos Business Transformation-certificeringer


  Insofts Cisco Business Transformation-certificeringsportefølje er rettet mod professionelle sælgere, som engagerer sig i kundernes udfordringer med henblik på at udpege et strategisk syn på kundernes behov, føre interessenter til enstemmige beslutninger og producere tværarkitektoniske køreplaner.

  Porteføljen omfatter to beslægtede spor:

  Business Value Track (2 certificeringer)

  • Cisco Business Value Specialist
  • Cisco Certified Business Value Practitioner
  • Transformative Architecture Track
  • Transformative Architecture Specialist

  Cisco Forretningsspecialist for Sælgere


  Cisco Forretningsspecialist for IT-Fagfolk


  Sådan kan Insoft hjælpe som Business Learning Partner


  Insoft tilbyder en komplet række af kurser i Ciscos BLP-program designet specielt til at hjælpe it-fagfolk med at forstå den forretningsmæssige del af Ciscos teknologi. Hvert kursus er godkendt af Cisco og leveret af certificerede Virksomhedsautoriserede Instruktører (BAIs) fra en af vores forudvalgte BLP-programpartnere.

  Vores virtuelle eller klasselokalebaserede (ILT) kurser vil hjælpe dig med følgende:

  • Måle den forretningsmæssige værdi af Cisco-løsninger og effektivt at foreslå dem for at imødekomme forretningsbehov
  • Forbedre din forretningssans og kommunikationsevner
  • Udvikle og implementere effektive strategier og metoder for at øge vedtagelsesrater og opbygge support til Cisco-løsninger