CyberSec First Responder (CFR)

DU er den første svar, som din virksomhed har mod et cyberangreb. Overlad det ikke til tilfældighederne, bliv CFR-certificeret.

Ved at vælge en tilgang, hvor der er udviklet en forståelse af angrebets anatomi, udstyrer CyberSec First Responder: ThreatDetection and Response (CFR) personer med de essentielle færdigheder, der er nødvendige for at kunne hjælpe deres virksomhed før, under og efter et brud på sikkerheden.


Det er præcis hvad CyberSec First Responders er: det første svar mod cyberangreb, som kan koste en virksomhed værdifuld tid og penge. CyberSec First Responder: ThreatDetection og Responsekursus eller CFR vil forberede sikkerhedspersonale til at blive det første svar mod cyberangreb ved at lære kursisterne at analysere trusler, designe sikre computer- og netværksmiljøer, proaktivt forsvare netværk og reagere på/undersøge it-sikkerhedshændelser.


Cybersec First Responder
2500 Euro
5 Days Instructor Led Course

Course Schedule
September 10-14, Copenhagen
October 15-19, Copenhagen
December 17-21, Copenhagen


En holistisk tilgang til sikkerhedstræning
Det kræver, at it-sikkerhedspersonalet har en velafrundet forståelse af de værktøjer, processer og strategier, som anvendes til beskyttelse af et informationssystem, for at kunne forsvare sig imod konstante trusler. CFR er mere end blot emnespecifik træning, det udvikler de nødvendige færdigheder til beskyttelse af informationssystemer før, under og efter et angreb.
Luk døren for hackerne
Hvilken bedre måde at stoppe en hacker på end ved overhovedet at forhindre dem i at komme ind? Gennem udviklingen af tests af indtrængning gør CFR det muligt for it-sikkerhedspersonale at identificere sårbarheder, før de kan udnyttes af angriberne. CFR tillader dig at tage en proaktiv tilgang til netværkssikkerhed og forhindre angreb, før de sker.
Minimer skader - Identificer angreb hurtigt
Vores fjende er ukendt, farlig og adaptiv, derfor er evnen til hurtigt at opdage og afbøde trusler afgørende for at minimere højrisiko omkostningerne ved et cyberangreb. CFR udnytter et omhyggeligt, brugervenligt miljø til at udvikle de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at minimere tiden mellem, hvornår et brud på sikkerheden opstår, og hvornår det registreres.
Hvem bør deltage?
Ideel for dem med 2+ års erfaring inden for it eller informationssikkerhed.CFR forbereder it-sikkerhedspersonale på at udføre mange opgaver inden for en virksomhed. Fra at udvikle sikre netværk til at identificere brud i realtid, CFR udstyrer fagfolk med de færdigheder, de har brug for for at holde hackerne ude.
CFR Masterclass
CFR Masterclass vil udvikle de færdigheder, fagfolk har brug for i den virkelige verden. CFR forløber over fem dage og består af et fordybende laboratoriemiljø, praktiske aktiviteter og en digital læringsplatform med pensumrigt indhold for at sikre, at alle kursister opnår de nødvendige færdigheder til straks at styrke deres virksomheds it-sikkerhedsforsvar.
Bliv Certified First Responder
CFR-certificeringener understøttet af sikkerhedseksperter og designet til it-sikkerhedspersonale, der udfører jobfunktioner i forbindelse med beskyttelse af informationssystemer. Eksamenen varer 180 minutter og kan tages online eller på stedet, og validerer de færdigheder og viden, der er nødvendig for at opdage og reagere på et angreb.