See how Insoft Services is responding to COVID-19

Service Provider Kurser

X

Kontakt os

Vi vil gerne høre fra dig. Udfyld denne formular for at forudbestilling eller anmode om yderligere oplysninger om vores leveringsmuligheder.

Tilmeld

Jeg vil gerne modtage e-mails med de seneste oplysninger og kampagner fra Insoft.

Databeskyttelse og privatliv

Jeg tillader hermed Insoft Ltd. at kontakte mig om dette emne. Jeg tillader endvidere Insoft Ltd.-, at indsamle og lagre mine personlige data med henblik på disse aktiviteter. Alle dine data vil blive beskyttet og sikret som beskrevet i vores privatlivspolitik.


Service Provider kursus

For at understøtte serviceudbyderens netværk er det vigtigt at forstå, hvad der er hovedkomponenterne,samt hvilken måde de fungerer på. Insoft Services tilbyder kurser for at få dit team udstyret med færdigheder og viden om, hvordan man opbygger, driver og foretager fejlfinding af moderne og pålidelige netværk.

Filtrere efter