See how Insoft Services is responding to COVID-19

Undervisningsmetode

Online undervisning på den nemme måde


Tilpasset online undervisningssoftware, “etrain”, fra Insoft gør det muligt for os at tilbyde interaktiv undervisning til kunder og medarbejdere, uanset hvor de er. Reducer rejser og nå ud til flere deltagere ved at flytte undervisningsprogrammet online eller ved at integrere online-undervisningen med vores live undervisningsprogram.

Simpel online e-træning for delegerede


Interaktive værktøjer: For at engagere deltagere kan du dele dit skrivebord, skifte oplægsholdere, overdrage styring, chatte, tegne og markere på skærmen samt meget mere.

HD-video: Vores e-træning webex video-berigede funktion tillader alle delegerede fuld interaktion under træningen. Op til 50 delegerede i high definition – specielt udstyr kræves ikke.

Reducer omkostninger og forøg online træningskapacitet


Med e-træning kan du undervise op til 200 personer per session online uden, at de (eller underviseren) behøver at rejse til et undervisninglokale. Du behøver heller ikke at finde et mødested. Indbygget VoIP-audio og den integrerede gratis audiomulighed muliggør yderligere omkostningsbesparelser. Desuden kan du optage dine sessioner til on-demand-visning, hvilket giver en praktisk mulighed for folk, der ikke kan deltage eller som ønsker at gennemgå undervisningen igen.

Tilpasset undervisning


For organisationer der ønsker en konkurrencemæssig fordel gennem investeringer i menneskelige ressourcer kan vores interne tilpassede uddannelsesprogrammer være løsningen, da de kan tilpasses til dine specifikke læringskrav. Som alternativ kan vi designe et program specielt til dine organisationer i samarbejde med en af vores eksperter på området eller lave din egen programlængde, kursusindhold og instruktionstidsplan. Miks og match fra forskellige teknologier for at skabe det bedste program til dine organisationer!

Læringsmetoder


Vi bruger vores egen kursusdesignprofilmetode til at identificere specifikke organisatoriske præstationsmål i form af viden og kompetencer. Udviklings- og uddannelsesmanualer, powerpointdias og læringshjælpemidler laves af vores interne kursusudviklere med tilsyn og vejledning af vores eksperter på området. En afsluttende gennemgang af kurserne foretages af endnu en seniorkonsulent som en del af vores kvalitetskontrol.

Vores interne og kundetilpassede løsninger kan inkludere:

  • Læringsvurderinger der kan identificere mangler og læringsmål.
  • Før- og efterkursusvurderinger der skal sikre anvendelse af viden på arbejdspladsen.
  • Relevant overensstemmelsestjek af forhandlercertificeringsprogram og sikring af, at specifik teknologiuddannelse hjælper deltagerne med at opnå relevant bedriftscertificering, når uddannelsen udføres.
  • Genopfriskningskurser der kan struktureres som klasseværelsesundervisning, diskussioner eller korte samtaler, f.eks. som ’frokost og læring’.

Vi har arbejdet sammen med mange organisationer i EMEA-regionen om at designe tilpassede læringsprogrammer; rette eksisterende undervisningsmateriale og udrulle specifikke undervisnings-/strategiske initiativer.